Werk

Waarmee kan Opgeruimd Op Orde je helpen?

Hulp bij het opruimen van je werkplek

Hoe prettig is het als je directe werkomgeving op orde is. De spullen onder handbereik, een logische indeling van je kasten en bureau.
Goed zijn in je werk betekent niet automatisch goed zijn in organiseren.
ZZP-ers en kleine zelfstandigen maken veel uren, waardoor het opruimen erbij inschiet. In zo’n chaos raak je het overzicht kwijt en verlies je onnodig veel tijd en energie.
Samen kijken we wat er nodig is en gaan we aan de slag. Alleen dat wat nuttig is wordt bewaard en logisch geordend. Zodat je productiviteit en werkplezier zullen toenemen.

Overzicht in je administratie

De huidige tijd vraagt steeds meer van onze administratieve vaardigheden. Mail, post, brochures, rekeningen, offertes, betalingen, alles moet op tijd gelezen en geregeld.
Tegelijkertijd zijn daar de dagelijkse werkzaamheden, waardoor de verleiding groot wordt alles op een stapel te leggen. Binnenkort zul je het wel eens gaan opruimen. Maar in de tussentijd heb je voor een klant toch dat ene document nodig.
Samen gaan we aan de slag en mesten de zaak uit. Daarna zetten we een logische administratie op waar je goed en snel mee kan werken.
Dit levert overzicht, rust en geld op.

Timemanagement

Hoe houd je grip op je agenda en blijf je je doelen bereiken?
Door samen je activiteiten en doelen te bekijken leer je prioriteiten stellen.
Maar dat is niet genoeg. Naast handig agenderen leer je manieren om tot concrete acties te komen. Zodat zowel de korte- als langetermijn doelen gerealiseerd worden. Het handiger beheersen van je e-mail en taken zal zeker een plek in het overleg krijgen.
Dit alles met een juiste balans tussen werk en privé.

Training "Grip op je e-mail is grip op je werk"

In de training “Grip op je e-mail is grip op je werk” ga je aan de slag met de uitdaging van al die inkomende mails per dag.
Hoe houdt je het overzicht houdt, herken je de taken en heb je ook nog eens elke dag je inbox leeg.
Daarnaast leer je prettiger te werken in je mailprogramma, sneller en leuker.
Deze training kan prima in het bedrijf worden gegeven en is zeer praktisch van aard. Je zult zien dat de tips direct toepasbaar zijn, de werkstress afneemt en de productiviteit toeneemt. Voor deze training geldt bij uitstek: “Een professional organizer helpt je met al die zaken die we moeten kunnen in de huidige maatschappij, maar niet hebben geleerd op school.” De training kan op maat gegeven worden. De eerstvolgende trainingen zijn op 19 en 23 feb. in Elst. Klik voor meer informatie.