Blog Opgeruimd Op Orde

Over leren en samenwerken met Virtual Organizing

Het is even stil geweest op dit blog. Dit, omdat ik druk was met het opzetten van een nieuwe dienst. Met 2 andere Nederlandse organizers heb ik in het najaar van 2018 een opleiding tot virtual organizer in Amerika gevolgd. Nu denk je misschien aan een reisje ✈️ over...

Lees meer

1 +1 = 3: de kracht van samen opruimen

De kracht van samenwerken: 1 + 1= 3! "Mathematisch klopt dit niet", zegt mijn zoon. Dat klopt dan weer wel, maar ik bedoel emotioneel 😉. Ken je het gevoel dat als je prettig samenwerkt, het lijkt alsof iedere steen die iemand neerlegt precies past en dat al die stenen...

Lees meer

Planning: denken en/of achtergrond denken?

Planning: denken en/of achtergrond denken? Het is vandaag 2 januari en mijn gedachten zijn onrustig. Er tuimelt van alles door mijn hoofd. Heb ik al gedaan wat ik voor de kerstvakantie dacht te gaan doen? Voelt het eigenlijk wel alsof ik al vakantie heb gehad of zijn...

Lees meer

De kracht en angst van een leeg huis

De kracht en angst van een leeg huis, overwegingen naar aanleiding van de Netflix-serie Consumed. In deze Canadese serie helpt een kordate en struise professional organizer, Jill Pollack, overspoelde families met zachte, doch dwingende hand hun huis en leven op te...

Lees meer

Hoe gaan we dat opruimen volhouden?

"Hoe gaan we dat opruimen volhouden?" is de vraag die ik van Corinne van Duin, redacteur bij de Gids van de Volkskrant in een messengerbericht ontvang. De Volkskrant organiseert deze oktobermaand een Opruim Challenge. 'Leuk onderwerp, leuke vraag', denk ik en we maken...

Lees meer

Wie ben jij eigenlijk tussen al je spullen?

Wie ben jij eigenlijk tussen al je spullen? Herken je het dat je eigenlijk wel een wat betere of leukere versie van jezelf zou willen? Ben jij nu de versie die je bent of degene die je eigenlijk zou willen zijn? Als ik in je huis rondkijk, zie ik jou dan terug? Iemand...

Lees meer

gratis videoserie

 

Klik hier om aan te vragen!